1 Port in Use?

Having trouble entering your license key(s)?

1 Port in Use?

Postby csyperski » Tue Aug 24, 2010 7:16 am

Why does swift -V tell me that I have 1 port in use even though I just restarted the server and there is nothing playing? Does this mean I am only getting 9 additional ports?

Here is the output:

# uptime; swift -V

07:15:34 up 3 min, 1 user, load average: 0.07, 0.11, 0.05

Cepstral Swift v5.1.0, July 2008

Default Voice: Allison v5.1.0
Language: US English v5.1.0
Lexicon: unknown v0.0.0

Concurrency: 10 Port(s) Registered
1 Port(s) In Use

Copyright (C) 2000-2006, Cepstral LLC.
csyperski
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 23, 2010 6:35 am

Postby AdamW » Wed Aug 25, 2010 12:55 pm

It's because swift is written in such a way that it opens a port to do everything, including the simple query of counting the ports in use. One might call that "unfortunate behavior", which might well be changed in the next major release.
AdamW
 

1 Port in Use

Postby FannieGlivy » Fri Aug 16, 2019 8:38 am

I could give an example of initializing the serial port from basic or c using the library INPOUTX64?

I want to use the serial port using the free compliador AutoIt and not initializing the serial port to send and read data.

Could you help me?

____
XEvil 4.0: NEW the best program for solving any CAPTCHA, including Google ReCaptcha-2
FannieGlivy
 
Posts: 14
Joined: Thu Aug 01, 2019 11:18 am
Location: Russia


Return to Licensing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron