Install dies at "Testing the installed swift binary...&

Voices won't install properly on your system?

Install dies at "Testing the installed swift binary...&

Postby fonewiz » Thu Jul 26, 2007 6:13 pm

Running CentOS 4, I downloaded and installed Callie-8kHz as I did on another CentOS 4 system and it just dies during the testing phase, see below.

Any ideas?

I tried Control-C but that didn't help. I had to kill my SSH session then log back in. After logging back into the system I tried the install again and it just did the same thing. I didn't have this problem on the last system I installed on so I am not sure what's up.

#############
Installing libraries...

***************************************************************************
If you are installing Swift system-wide, you may need to add the following
line to /etc/ld.so.conf and run ldconfig as root:

/opt/swift/lib

(Otherwise, you will need to add it to the LD_LIBRARY_PATH environment
variable in order to run programs linked against the Swift libraries.)
***************************************************************************

Installing voice Callie-8kHz...

Creating configuration...

Installing binaries...
Installing symbolic link to swift...
Installing man page...

Setting permissions...

Testing the installed swift binary...
/opt/swift/bin/swift -o /dev/null 'hello world'
######################
fonewiz
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 26, 2007 5:58 pm

Postby fonewiz » Thu Jul 26, 2007 6:20 pm

Also just tried David-8kHz in case it was a bad download but I had the same issue.
fonewiz
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 26, 2007 5:58 pm


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron